Categories
BLOG

vip grinders

Izpostavljena Ponudba

Please log into your account:
Freeroll Password:

Kontaktirajte nas

VIP-Grinders.com upravlja skupina strastnih igralcev pokra, naša spletna stran pa služi kot platforma za sledenje na več mrežah in zastopniških nivojih, poročanje in plačila.

Delujemo po vsem svetu in imamo veliko bazo igralcev pokra, tako v živo kot na spletu. Prav tako upravljamo z široko mednarodno zastopniško mrežo. Našo ekipo sestavlja nekaj freelancerjev ter nekaj stalno zaposlenih članov ekipe. Vsi pa si delimo skupen cilj – pospešiti vaš posel.

Poleg tega, da z veseljem zagotavljamo storitve našim strankam, pa smo ponosni tudi na zaupanje, ki ga skozi leta gradimo med agenti in zastopniki ter našimi poker partnerji. V tej industriji delujemo že leta in ponosni smo na uspešna razmerja in zaupanje, ki smo ga uspeli obdržati.

Oglejte si podrobnosti naše zastopniške ponudbe in nas, v kolikor imate dodatna vprašanja, brez odlašanja kontaktirajte!

Online Poker, Poker Online, Six Plus Hold'em, Coral Poker

Precision Engineering Reading

Based in the Reading area, our experienced staff offers the very best in precision grinding services.

One off component parts and development machining through to full batch production grinding, in a variety of materials and disciplines. We also offer a honing service.

We can deliver next day to anywhere in the UK mainland.

High precision grinding to the world’s most demanding industries, i.e. aerospace, motor sport, pharmaceuticals and electronics.

As a pure sub-contractor we are a customer led company and customer service is at the heart of our business.

Precision Engineering Reading Based in the Reading area, our experienced staff offers the very best in precision grinding services. One off component parts and development machining through to ]]>